About

Hi! Ik ben Silvie en welkom op mijn site.

Hier vind je recepten met verse ingrediënten, meestal gezond en soms iets minder gezond en zoveel als mogelijk van begin tot eind zelfgemaakt.

Deze website is ontstaan uit mijn enorme passie voor koken. Het liefst ben ik de hele dag met eten bezig, al van jongs af aan wil ik er alles over weten. Stapels kookboeken en mappen vol culi-tijdschriften, ik kan er geen genoeg van krijgen. Van ontbijt naar lunch tot diner, hier krijgt ieder eetmoment de volle aandacht. Silvie’s Kitchen is mijn creatieve uitlaatklep waar ik schaamteloos veel over eten mag schrijven. En hopelijk een inspiratiebron voor mijn lezers! Ook andere food-gerelateerde artikelen, zoals reviews van kookboeken en producten zal je hier tegenkomen.

 

image

Door de jaren heen heb ik een voorkeur gekregen voor ècht eten, en dan heb ik het niet over wortels en tarwesap, maar wel over vlees van dieren die op natuurlijke wijze gevoederd en gehouden worden, vis met het msc-keurmerk (of kijk op de viswijzer, nog beter), brood van volle granen zonder broodverbeteraars, veel groenten en fruit en biologische eieren en zuivel. Ik gebruik ook veel (gefermenteerde) soyaproducten, noten, zaden en verse kruiden.

De recepten, foto’s en alle tekst zijn door mijzelf gemaakt. Heb je vragen of wil je een reactie geven? Of wil je kennismaken om te kijken of we kunnen samenwerken? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via silvie@silvieskitchen.nl. je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Veel lees- en kookplezier!