Sinterklaas recepten/ Tips

Kadotips voor december

Wat hebben we toch veel gezellige feestjes in December! Sinterklaas natuurlijk en Kerst, tussendoor vast nog wel een borrel bij buren/vrienden/familie en misschien ben je met Oudjaarsavond ook nog ergens uitgenodigd. Tja, dan wil je een leuk cadeautje meenemen maar wat? Ik help je uit de brand! Hier geef ik je ideeën voor super leuke, originele cadeaus in verschillende prijsklassen die bij de echte foody en ook bij de wat minder dan gemiddeld actieve thuiskok in de smaak zullen vallen. En heel makkelijk, je kunt ze online bestellen!

 

Gefu Spirelli Spiraalsnijder, o.a. te koop bij het Kookpunt voor 16,50 euro.

image

 

Luxe steakmessen van Laguiole met olijfhout, bij Bol.com te koop voor 62,50 euro.

image

Mooie kwaliteit Italiaanse olijfolie van Glorioso No. Via Foodelicious te bestellen voor 14,95 euro. Deze winkel met veel lekkers en moois uit Rotterdam heeft een uitgebreide webshop waar het heerlijk rondneuzen is.

 

image

 

 

Deze fudge met zeezout is naast dat ‘ ie heerlijk is ook nog eens leuk verpakt. Je koopt het bij de Hema voor 3,00 euro.

image

 

Dit prachtige kookboek van Donna Hay, Life in Balance staat in ieder geval op mijn lijstje! Bij de Bruna voor 29,99 euro.

 

Donna Hay, life in Balace

 

Maak van je salade een smakelijk kunstwerk met deze kruiden en bloemblaadjes, bij Oil & Vinegar voor 10,95 euro.

 

Flavor your dressing oil and vinegar

 

Deze fijne handrasp voor harde kazen zoals Parmezaan is een must voor iedere thuiskok,  te koop bij Bol.com voor 11,99 euro.

Boska handrasp

 

Super handig in de keuken, deze maatcups voor het afmeten van de Amerikaanse maten. Maataanduiding zowel in cups als in ml. Bij Dille & Kamille te koop voor 7,95 euro.

Maatcups Dille en Kamille

…….……………………..

 

image

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply