Reviews

Favorieten in Utrecht

Op vrijdag ga ik graag naar de leukste straat van Utrecht, De Nachtegaalstraat. In deze gezellige buurt vind je verschillende fijne koffietentjes en specialiteitenwinkels. Er zit ook een grote biologische supermarkt, Natuurwinkel Utrecht.

image

Heerlijk om rond te kijken en nieuwe producten te ontdekken. Voor mooie groenten en fruit moet je zeker hier zijn, vers en natuurlijk zonder chemische bestrijdingsmiddelen.

image

 

image

image

Ik kwam er voor de wilde paddenstoelen, binnenkort vind je die verwerkt in een recept op de site!

Mijn favoriete koffie en taart spot in Utrecht Oost zit bijna tegenover de Natuurwinkel, namelijk het Vlaamsch Broodhuys. Ze hebben meerdere vestigingen in Nederland, misschien ook wel eentje bij jou in de buurt.

image

Het terrasje ziet er al zo leuk uit, binnen is het nog veel beter! Bij binnenkomst sta je meteen voor de toonbank met heerlijk brood.

image

Alles op basis van desem en lekker knapperig gebakken. Dan volgt de toonbank met de heerlijkste taartjes en broodjes. Dit lekkers wil je toch allemaal mee naar huis nemen?

image

Achterin de winkel is een gezellige plek om te zitten. Je kunt er ontbijten, lunchen met ruim belegde culinair verantwoorde boterhammen en ook borrelen met een heerlijk gevulde borrelplank. Wij gingen voor koffie met een taartje.

image

image

Natuurlijk ging er nog een heerlijk brood mee naar huis. De taartjes zijn dan wel overheerlijk, het brood van deze bakkers is het belangrijkste product. Puur en ontzettend smaakvol. De korst krokant en binnenin luchtig, een beetje olijfolie of roomboter is genoeg om er maximaal van te genieten.

Heb jij ook een favoriete plek in Utrecht waar je lekker kunt eten (of drinken)? Laat het hieronder weten, ik sta altijd open voor goede tips!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply