Food/ Zomer

IJs – deze 5 nieuwe vondsten moet je geproefd hebben!

Nog even en de zomer is weer voorbij. Geniet daarom nog even goed van het lekkerste ijs!

Hippe smaken

Er zijn deze zomer heel wat nieuwe ijstrends te zien in Nederland. Wat dacht je van heerlijk romig ijs in een bubble waffle of super gezond puur fruitijs? Ik kan best genieten van een simpel softijsje maar van deze creaties word ik echt heel blij. Geniet even met ons mee:

 

Foo Concepts, aan de Hoogstraat in Rotterdam verkoopt luchtige egg waffles gevuld met ijs, snoep en chocolade. Als je de gezondheids-hype even zat bent is dit jou place to be!

A post shared by Mandy (@_mndyy) on

 

Bij Bulls and Dogs aan de Van Woustraat in Amsterdam trakteer je jezelf op zo’n fantastische Freakshake. Het is een heerlijk extreme milkshake afgetopt met heel veel slagroom, chocola en snoep.

these milkshakes 😍 #bullsanddogs #dutchcookiewookie #amsterdamsouth #sweetrainbowfever #love

A post shared by Gladys Wong (@gladyshlwong) on

 

Ambachtelijke popsicles (ijslolly’s) gemaakt van pure ingrediënten haal je bij IJmanschap in Amsterdam. Gelukkig zijn deze ijsjes op steeds meer plekken verkrijgbaar, bijvoorbeeld bij de Remise in Leersum. IJSMANSCHAP.

 

Dat ijslolly’s hot zijn deze zomer bewijs Ice Kitchen. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten in volwassen smaken en gewoon verkrijgbaar bij Jamin!

 

De Topped serie van Ben & Jerry’s. Een nieuwe vondst van het welbekende merk, ijs met een dikke laag stevige chocolade on top. De versie met Salted caramel brownie ijs is onze favoriet! Te koop bij de meeste supermarkten.

Mieux qu'un gars haha ! #glace #benjerrys #chocolate #caramel #cookies #plaisir #lavie ❤️

A post shared by Chloé Martineau (@chloe_anaiiis) on

Het is je vast opgevallen dat ik ook ijs uit de supermarkt en Jamin heb genoemd. Dit doe ik omdat mijn blog niet alleen populair is in het westen van ons land maar ook graag gelezen wordt in delen van Nederland waar net even geen hippe ijsspot gevestigd is.

Have a (n)ice day!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply